Julia's familie

Restaurant Julia is ondertussen uitgebreid tot een echt familiebedrijf.


De interesse en rol van onze kinderen werd steeds groter en in 2023 besloten Elise en Thomas om samen in het naastgelegen pand Gelateria Julietta te openen. Thomas leerde gelato maken naar aloud Italiaans recept en Elise ging op zoek naar de juiste medewerkers.


De combinatie van het restaurant en de gelateria bleek al snel een succes te zijn. Niets zo leuk als de maaltijd afsluiten met een lekker dessert.


In 2024 besloot Thijs dat ook hij graag een plek kreeg in de keuken. Hij ging naar Italië voor een opleiding tot pizzaiolo en opende in een derde pand Juliano, waar je terecht kan voor een heerlijke lunch, pizza's, streetfood en aperitivo.


Alle drie de zaken zijn met elkaar verbonden en de keukens zijn flexibel. Met andere woorden: de hele dag door kan je bij ons genieten van al het lekkers dat Italië te bieden heeft.


Uiteraard lukt het ons niet in ons eentje om jullie een fijne dag of avond te bezorgen.

Wij worden geholpen door een team fantastische medewerkers.

En het zijn niet de eersten de besten.

Wij vinden dat iedereen zijn of haar plaats in de maatschappij verdient en daarom hebben we ervoor gekozen om mensen aan te werven met speciale kwaliteiten.

Bijna iedereen die bij ons werkt had om de ene of andere reden een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

Bij ons kunnen zij hun talenten ontdekken en tonen.

En ze doen dat goed!

Onze medewerkers zullen je hartelijk ontvangen en al het mogelijk doen om het je naar de zin te maken.  Kom het zelf ontdekken.


En geniet je thuis graag verder? Dan is ook dat geen probleem. Want in ons winkelgedeelte vind je de meeste producten die wij gebruiken in onze keukens terug. Zo kan je een stukje Italië mee naar huis nemen.


Privacy policy

OK