ETEN EN DRINKEN

MENU

ONS ETEN

Onze manier van koken is gebaseerd op onze kijk op de wereld. 


Wij houden van eenvoud, van eerlijke, lokale, seizoensgebonden producten.  Onze ingrediënten kopen we bij boeren, fokkers en telers uit de omgeving.  Eigenlijk zijn zij het die onze menu bepalen.  Wij koken immers met wat er om dat moment voor handen is.


Wij weten waar onze producten vandaan komen en onze producenten kennen ons.  Dit zorgt voor een leuke manier van samenwerken.  Elk met onze passie zorgen we voor het heerlijke eindresultaat dat op je bord ligt.


Bovendien vinden we het heel belangrijk dat er niets van een dier of plant verloren gaat.  Door gebruik te maken van oude bewaar- en kooktechnieken en door gebruik te maken van traaggaren worden minder gekende of gebruikte stukken vlees omgetoverd tot heerlijke gerechten.  Minder evidente delen van planten worden verwerkt tot kruiden, pesto's, sauzen,... 

ONS MENU

Bij Julia eet je iedere keer weer iets anders. 


Telkens staan er 10 gerechten op de kaart.  Zowel voor de vleesliefhebber als voor wie liever vis of vegetarisch eet is er voldoende keuze.


Er zijn zoveel leuke lekkere gerechten, dus waarom zouden we ons beperken tot een vaste kaart?  


Onze gerechten worden midden op de tafel geplaatst zodat je ze kan delen met je tafelgenoten.  Er is zoveel te ontdekken.  Laat je iedere keer weer verrassen.

ONS DRINKEN


Ook onze drankenkaart is net iets anders dan anders.  Cocktails


De ideale avond start natuurlijk met één van onze heerlijke cocktails of mocktails.Bier


Omdat we graag passie proeven in onze dranken, werken we slechts samen met 1 kleine plaatselijk brouwer; namelijk "La Flamme" uit Kapelle-op-den-bos.steeds


Omdat we wensen dat iedereen kan genieten van een onbezorgde avond, hebben we ook een alcoholvrij bier op de kaart.Fris


Een zeer beperkt aanbod,  maar wel huisbereid frisKoffie en thee


We trekken onze visie door tot op het einde.  Onze koffie wordt gebrand door een erkend ambachtsman.  Bovendien een echte, authentieke Mechelse koffiebranderij "De Kraanvogel", en dat sinds 1949!!!

Voor ons geen theebuiltjes, maar verse thee met heel veel smaak, met veel liefde speciaal voor jou samengesteld door "Kruze"