Eten en drinken

MENU

ETEN

Onze manier van koken is gebaseerd op onze kijk op de wereld. 


Wij houden van eenvoud, van eerlijke, lokale, seizoensgebonden producten.  Onze ingrediënten kopen we bij boeren, fokkers en telers uit de omgeving.  Eigenlijk zijn zij het die onze menu bepalen.  Wij koken immers met wat er om dat moment voor handen is.


Wij weten waar onze producten vandaan komen en onze producenten kennen ons.  Dit zorgt voor een leuke manier van samenwerken.  Elk met onze passie zorgen we voor het heerlijke eindresultaat dat op je bord ligt.


Bovendien vinden we het heel belangrijk dat er niets van een dier of plant verloren gaat.  Door gebruik te maken van oude bewaar- en kooktechnieken en door gebruik te maken van traaggaren worden minder gekende of gebruikte stukken vlees omgetoverd tot heerlijke gerechten.  Minder evidente delen van planten worden verwerkt tot kruiden, pesto's, sauzen,... 

MENU

Bij Julia eet je iedere keer weer iets anders. 


's Middags kan je bij ons terecht voor lekkere Italiaanse Streetfood.  Crescia, piadina, pasta, arancini,...


's Avonds staan er telkens een 12-15tal gerechten op de kaart.  Zowel voor de vleesliefhebber als voor wie liever vis of vegetarisch eet is er voldoende keuze.


Er zijn zoveel leuke lekkere gerechten, dus waarom zouden we ons beperken tot een vaste kaart?  


Onze gerechten worden midden op de tafel geplaatst zodat je ze kan delen met je tafelgenoten.  Er is zoveel te ontdekken.  Laat je iedere keer weer verrassen.

DRINKEN

Ook onze drankenkaart is net iets anders dan anders.  


Cocktails & mocktails, bier, wijn & fris, koffie & thee


De ideale avond start natuurlijk met één van onze heerlijke cocktails of mocktails.


Omdat we graag passie proeven in onze dranken, werken we slechts samen met 2 kleine lokale micro-brouwers; Cabardouche uit Antwerpen en Grote Deust uit Lier. 


Omdat we wensen dat iedereen kan genieten van een onbezorgde avond, hebben we ook een alcoholvrij bier op de kaart.


Voor onze frisdranken gingen we op onderzoek in Italië.  Daar vonden we Paoletti Bibitte, een klein familiebedrijf dat de lekkerste Italiaanse limonades maakt.  Ondertussen zijn wij exclusief importeur van dit merk.  Proef dus zeker onze limonades die rechtstreeks uit Italië komen.


We trekken onze visie door tot op het einde. 

Onze koffie wordt gebrand door een erkend ambachtsman. 

Bovendien een echte, authentieke Mechelse koffiebranderij "De Kraanvogel"

en dat sinds 1949!!!


Voor ons geen theebuiltjes, maar verse thee met heel veel smaak, met veel liefde speciaal voor jou samengesteld.